AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek hissetmek

Kahve falında karnında bebek hissetmek

Kahve falında karnında bebek hissetmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek hissetmek gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler aslında sizin için üstü kapalı şekilde şanslı durumların oluşması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında karnında bebek hissetmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeği hissetmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebeği hissetmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeği hissetmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dertlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında bebek hissetmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir