AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sözü dinlemek

Kahve falında anne sözü dinlemek

Kahve falında anne sözü dinlemek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, geleceğine, hayatının da zorlaşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulur.

Kahve falında anne sözü dinlemek gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında anne sözü dinlemek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında söz dinlemek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek üzüleceğine, yıpranacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kızını sözlemek insanların saygısının kazanılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında söz töreni görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında söz kesilmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sözü atmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir