AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz töreni görmek

Kahve falında söz töreni görmek

Kahve falında söz töreni görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında söz töreni gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında söz töreni görmek güzel günlerle tanışılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında törende bulunmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet töreni görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda tören görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kutlama töreni görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ödül törenine katılmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze törenine katılmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir