AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktoruna gitmek

Kahve falında doktoruna gitmek

Kahve falında doktoruna gitmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında doktoruna gitmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın doktoruna gitmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında doktorun evine gitmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında doktor gitmek gidilecek yönün belirleneceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz doktoruna gitmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir