AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor gitmek

Kahve falında doktor gitmek

Kahve falında doktor gitmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, iyi halinin kalmayacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın doktoruna gitmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş doktoruna gitmek hayatının alt üst olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında doktoruna gitmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor gitmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir