AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak doktoruna gitmek

Kahve falında kulak doktoruna gitmek

Kahve falında kulak doktoruna gitmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sözler sarf edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ekmeğinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek mallarının artacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Kahve falında doktorun evine gitmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek dinde bilginleşeceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktoruna gitmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doktoruna gitmek girişimlerde bulunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz doktoruna gitmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir