AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp doktoruna gitmek

Kahve falında kalp doktoruna gitmek

Kahve falında kalp doktoruna gitmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, parasının ve malının da artacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur.

Kahve falında kalp doktoru görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına yorulur.

Kahve falında doktor gitmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında göz doktoruna gitmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında kadın dogum doktoruna gitmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın doktoruna gitmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun evine gitmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yalan söylemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir