AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum doktoruna gitmek

Kahve falında doğum doktoruna gitmek

Kahve falında doğum doktoruna gitmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, üzüntülerin daha da artacağına, mal ve para sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına delalettir.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak para biriktirebileceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum doktor görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum doktorunu görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir