Kahve falında bi arkadaşla tartışmak

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşlarıyla tartışmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşınla tartışmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak sevdikleri ile kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla tartışmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, gelişim içine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir