AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor beklemek

Kahve falında doktor beklemek

Kahve falında doktor beklemek insan sevindireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında doktor beklemek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Kahve falında doktorda sıra beklemek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında doktor beklemek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor sırası beklemek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile saadetinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede doktor beklemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında doktordan randevu almak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktor eli tutmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir