AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat doktoru görmek

Kahve falında ameliyat doktoru görmek

Kahve falında ameliyat doktoru görmek işlerinin düzene gireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat doktoru gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Kahve falında ameliyat doktoru görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında doktor sevgili görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zorlukların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doktor olduğunu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun ilac vermek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında doktordan randevu almak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir