AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor olduğunu görmek

Kahve falında doktor olduğunu görmek

Kahve falında doktor olduğunu görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sevinç dolu haberler alacağına, yeni mekânlara gireceğine, keyfin kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zorlukların günden güne artacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doktor raporu almak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulur.

Kahve falında iki doktor görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor kadın görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında doktordan yardım almak yollarını ayıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında doktordan hediye almak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü doktor görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir