AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktordan yardım almak

Kahve falında doktordan yardım almak

Kahve falında doktordan yardım almak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında doktordan yardım almak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında doktordan yardım istemek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında doktordan yardım almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel doktor görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında doktordan ölüm haberi almak gelirin tükeneceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor iğnesi görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorlar görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini doktor görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir