AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında doktorun iğne yaptığını gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında doktordan iğne yemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında doktor iğnesi görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında doktor iğne görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ortopedi doktoru görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktorun hasta olduğunu görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını doktor görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktoru hasta görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, güzel davetler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir