Kahve falında iki doktor görmek

Kahve falında iki doktor görmek sorunların atlatılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, zor günlerin yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki doktor gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında doktoruna gitmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi önlüklü doktor görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, engellerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun kan aldığını görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına yorulur.

Kahve falında doktor öldürmek büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorda muayene olmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu öğrenmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor ve hastane görmek işlerinde kara geçeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top