AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü doktor görmek

Kahve falında ünlü doktor görmek

Kahve falında ünlü doktor görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü doktor gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında ünlü doktor görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir doktor görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına inanılır.

Kahve falında doktorun hasta olduğunu görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktorda sıra beklemek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor ve hasta görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak para sahibi olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir