AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor raporu almak

Kahve falında doktor raporu almak

Kahve falında doktor raporu almak arkasından gıybet edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, o masumların bedduasını alacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, her istediğini alabileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doktor raporu almak gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında doktordan rapor almak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında doktor raporu görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında doktor raporu almak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm raporu görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında rapor almak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına inanılır.

Kahve falında hastaneden rapor almak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalettir.

Kahve falında rapor görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hastane raporu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir