AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor kadın görmek

Kahve falında doktor kadın görmek

Kahve falında doktor kadın görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında doktor kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında kadın doktor görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek hatalarından erken döneceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor kadın görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın doktoruna gitmek bazı adımlar atacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın dogum doktoruna gitmek nahoş sözler işiteceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir