AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor iğnesi görmek

Kahve falında doktor iğnesi görmek

Kahve falında doktor iğnesi görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında doktor iğnesi gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında doktordan iğne yemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında doktor iğne görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında doktor iğnesi görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında doğum doktorunu görmek kazancında bereketin artacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında doktor çağırmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak geçim derdine düşmeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir