AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor iğne görmek

Kahve falında doktor iğne görmek

Kahve falında doktor iğne görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Kahve falında doktor iğne gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında doktor iğne görmek kısmet alacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktorun iğne yaptığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Kahve falında doktor iğnesi görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktordan iğne yemek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet eder.

Kahve falında doktor gitmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onlardan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında doktorluğu kazanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Kahve falında ortopedi doktoru görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, varlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor bayan görmek kazancını katbekat arttıracağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir