AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum doktorunu görmek

Kahve falında doğum doktorunu görmek

Kahve falında doğum doktorunu görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yol kat edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum doktorunu gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, makamından olacağına alamet eder.

Kahve falında doğum doktor görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek gelirinin de artmayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında doğum doktoru görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir