AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor gömleği giymek

Kahve falında doktor gömleği giymek

Kahve falında doktor gömleği giymek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında doktor gömleği giymek gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında doktor gömleği giymek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktor önlüğü giymek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında doktor önlük giymek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor elbisesi giymek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir