AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor elbisesi giymek

Kahve falında doktor elbisesi giymek

Kahve falında doktor elbisesi giymek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında doktor elbisesi giymek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında doktor gömleği giymek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek verimin kaçacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Kahve falında doktor önlüğü giymek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir