AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz doktor önlük giymek

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor önlük giymek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında doktor önlüğü giymek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz önlüklü doktor görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hemşire önlüğü giymek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir