AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş doktoruna gitmek

Kahve falında diş doktoruna gitmek

Kahve falında diş doktoruna gitmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında diş doktoruna gitmek tazeleneceğine ve canlanacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktorunu görmek işinde büyük başarılar alacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında diş doktor görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında diş doktoru görmek güzel huylarını terk edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında diş doktoru olmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir