AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor dövmek

Kahve falında doktor dövmek

Kahve falında doktor dövmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında doktor dövmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktoruna gitmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında doktor reçetesi görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında doktorun elini öpmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir