AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor birini görmek

Kahve falında doktor birini görmek

Kahve falında doktor birini görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, alım gücünde yükselme olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında doktor birini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Kahve falında önlüklü doktor görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında doktordan rapor almak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında doktor gitmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Kahve falında doktorda muayene olmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı doktor görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bunun için Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında doktor reçete görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir