AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorda muayene olmak

Kahve falında doktorda muayene olmak

Kahve falında doktorda muayene olmak zengin olunacak bir işe girileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında doktorda muayene olmak gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Kahve falında doktorda muayene olmak işlerinin bollaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında doktor muayenesi görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, borçlarının ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta muayene etmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir