AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek

Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek

Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dertleşerek moral bulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızının doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında kızının doktor olduğunu görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Kahve falında birçok doktor görmek işlerin başına geçeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir doktor görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine inanılır.

Kahve falında doktor birini görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında doktor elbisesi giymek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun elini öpmek rakiplerinin üzüleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Kahve falında doktorluk okumak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir