AnaSayfa / Genel / Kahve falında önlüklü doktor görmek

Kahve falında önlüklü doktor görmek

Kahve falında önlüklü doktor görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında önlüklü doktor gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında önlüklü doktor görmek istediği gibi yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doktor önlük giymek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzur içinde yatacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi önlüklü doktor görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doktor önlüğü giymek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet eder.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek onların bir adım önüne geçeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir