AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı doktor görmek

Kahve falında yaşlı doktor görmek

Kahve falında yaşlı doktor görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı doktor gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı doktor görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında doktorluk okumak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında göz doktoru görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi önlüklü doktor görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında doktorla kavga etmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında deli doktor görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayallerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz doktoruna gittiğini görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret eder.

Kahve falında doktorda sıra beklemek her daim Allah yolunda olacağına, herkesin şaşırtılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir