AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve at görmek

Kahve falında eşek ve at görmek

Kahve falında eşek ve at görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalettir.

Kahve falında eşek ve at gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında at eşek katır görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at eşek inek görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında at veya eşek görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında atla eşek görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında atla eşeğin çiftleştiğini görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve at görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at eşek görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir