AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuma giderken görmek

Kahve falında doğuma giderken görmek

Kahve falında doğuma giderken görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğuma giderken gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında doğuma giderken görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendini doğuma giderken görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine inanılır.

Kahve falında su gideri görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında başkasını hacca giderken görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini askere giderken görmek prestij sahibi olunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir