AnaSayfa / Genel / Kahve falında su gideri görmek

Kahve falında su gideri görmek

Kahve falında su gideri görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, zararının büyük olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Kahve falında su gideri gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında su gideri görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hacca giderken görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Kahve falında kendini doğuma giderken görmek rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eşini askere giderken görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye giderken görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir