AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hacca giderken görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasını hacca giderken görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hacca giderken görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Kahve falında hacca giderken uçağı kaçırmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini hacca giderken görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir