AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere giderken kaybolmak

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında eve giderken kaybolmak ilerleyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek çok büyük hayır duası alınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye giderken görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kendini okula giderken görmek kendisini ailesine vereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını hacca giderken görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında eşini askere giderken görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birini hacca giderken görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir