AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuma giden birini görmek

Kahve falında doğuma giden birini görmek

Kahve falında doğuma giden birini görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, bahtın açık olmasına, afiyete ereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğuma giden birini gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek büyük bir projeye girileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına inanılır.

Kahve falında doğum için hastaneye gitmek moralinin her zaman yerinde olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında doğuma gitmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuma giden birini görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sabrını zorlayacağına delalettir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın doğuma gitmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir