AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğumcuya gitmek

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarından arınacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok yoğun çalışacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında kadın doğuma gitmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulmaktadır.

Kahve falında doğuma gitmek sahip olduklarının da çoğalacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak için hastaneye gitmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum için hastaneye gitmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, problemlere çözüm bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir