AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuma gitmek

Kahve falında doğuma gitmek

Kahve falında doğuma gitmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğuma gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında doğuma gitmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapmaya gitmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında doğum için hastaneye gitmek eğlenceli ortamlara gireceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek keyfin bozulacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın doğuma gitmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuma giden görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir