AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, maddi imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak yaşadığı zorluğun biteceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının doğum günü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürpriz doğum günü kutlamak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün doğum gününü kutlamak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Kahve falında doğum günü yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir