AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek patron olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bahtın açık olmasına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek rahat geçinerek yaşayacağına, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek sağlığın bozulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yaptığını görmek başka işler deneyeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir