AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmaya gitmek

Kahve falında doğum yapmaya gitmek

Kahve falında doğum yapmaya gitmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapmaya gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuma giden birini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doğum için hastaneye gitmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak için hastaneye gitmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek hem de işinde söz sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir