AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup doğuma gitmek

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yaptığını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile birini doğum yapmış görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin erken doğum yaptığını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında hamile olmak doğum yapmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir