AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın doğum uzmanı görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzman olmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzman çavuş olduğunu görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet eder.

Kahve falında uzman çavuş görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğuma gitmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında doğum yapmaya gitmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir