AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoya kaka yapmak

Kahve falında banyoya kaka yapmak

Kahve falında banyoya kaka yapmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, güzel günlere kavuşacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında banyoya kaka yapmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalettir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sıkıntının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda kaka görmek işlerin de hafifleyeceğine, bir fitne çıkarmaya delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak işveren pozisyonuna geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında yatağına kaka yapmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında orta yere kaka yapmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakanı yapmak keyfinin olmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir