AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günü pasta görmek

Kahve falında doğum günü pasta görmek

Kahve falında doğum günü pasta görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yeni şeyler keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında doğum günü pasta gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, rahatının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum günü pasta görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası yemek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yaş günü pastası görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dogum günü pastası görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin doğum gününü görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir