AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt ağrısı çekmek

Kahve falında sırt ağrısı çekmek

Kahve falında sırt ağrısı çekmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Kahve falında sırt ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında sırt ağrısı çekmek daha rahat bir nefes alacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kol ağrısı çekmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş ağrısı çekmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın ağrısı çekmek işlerden hayır gelmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında diz ağrısı çekmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir