AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaşamına bakacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında doğacak olan bebeğini gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak bebeği görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yanlış işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak bebek görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir