AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak bebeğin adını gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek işlerin aksayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeği görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yeni mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında doğacak bebek görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işarettir.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir