AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında doğacak bebeği görmek hasret çekenlerin buluşacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işarettir.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak bebek görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek hayırlı bir eşe, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir